Japansk spa beauty spa

Japansk spa beauty spa Yasuragi Day Spa: En japansk pärla i Sverige - se omdömen, 42 bilder och fantastiska erbjudanden på Saltsjö-Boo, Sverige på TripAdvisor. Yasuragi: Trevligt svenskt spa med japantema - se 1 recensioner bilder och Rummet var ganska litet med japansk inredning och påminde om japan. Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online!Saknas: beauty. Yasuragi på Hasseludden i Stockholm har sedan starten haft det japanska badet som en grundsten i sitt koncept och lockat många.

En japansk pärla i Sverige - Omdömen - Yasuragi Day Spa - TripAdvisor

Yasuragi: Trevligt svenskt spa med japantema - se 1 recensioner bilder och Rummet var ganska litet med japansk inredning och påminde om japan. Yasuragi på Hasseludden i Stockholm har sedan starten haft det japanska badet som en grundsten i sitt koncept och lockat många. Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online!Saknas: beauty.

Trevligt svenskt spa med japantema - Yasuragi

Japansk spa beauty spa Ett positiv överraskning var att de hade den japanska tv kanalen NHK ej textad så man kunde se på lite japansk tv.

Sov som en puma genom hela behandlingen tror tillochmed att jag snarkade…. När man stiger ut ur tvagningsrummet möts man av en miljö inspirerad av japanska innergårdar. En förvåning var att riset som serverades inte var japanskt rundkornigt ris utan någon japansk spa beauty spa variant, men den var rätt bra ändå. Middagen i matsalen Tokyo var vällagad och god, men inte mycket mer.

Yasuragi: Trevligt svenskt spa med japantema - se 1 recensioner bilder och Rummet var ganska litet med japansk inredning och påminde om japan. See photos from visitors about baths, Japanese food, and spa. part natural beauty of Swedish archipelago, part traditional Japanese spa - equals.

Dessutom är J-beauty på frammarsch igen vilket bäddar för en ännu större chans Hada betyder hud på japanska och produkterna bygger på ingredienser som Hudterapeuten på Yasuragi Spa blandar ihop de aktiva ingredienserna från.

Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online!Saknas: beauty. Yasuragi Day Spa: En japansk pärla i Sverige - se omdömen, 42 bilder och fantastiska erbjudanden på Saltsjö-Boo, Sverige på TripAdvisor. Dessutom är J-beauty på frammarsch igen vilket bäddar för en ännu större chans Hada betyder hud på japanska och produkterna bygger på ingredienser som Hudterapeuten på Yasuragi Spa blandar ihop de aktiva ingredienserna från.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail